Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

 

Si bëhet parandalimi i karcinomës hepatocelulare ?

Parandalimi i karcinomës hepatocelulare :

  • Vaksinimi ndaj Hepatitit B.
  • Kujdesi ndaj transmetimit të Hepatitit B dhe/ose C.
  • Evitimi i konsumit të tepruar të alkoolit.
  • Evitimi i kunsumit të tepërt të yndyrnave shtazore.
  • Të ushqyerit shëndetshëm në përgjithësi.
  • Kryerja e një jete aktive, jo sedentare.

You cannot copy content of this page