Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si diagnostikohen sëmundjet e veshkave?

Sëmundjet e veshkave mund të diagnostikohen përmes analizave të gjakut dhe urinës, ultratingullit dhe tomografisë kompjuterike.

You cannot copy content of this page