Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si është dhimbja nga apendiciti?

Simptoma më e dukshme e apendicitit është një dhimbje e papritur dhe e mprehtë që fillon në anën e djathtë të poshtme të barkut.

Mund të fillojë gjithashtu pranë butonit të barkut dhe më pas të lëvizë poshtë në të djathtë.

Dhimbja mund të duket si një ngërç në fillim dhe mund të përkeqësohet kur kolliteni, teshtini ose lëvizni.