Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Si shkaktohet gjendja e hipnozës?

Si funksionon hipnoterapia ?

Tipari më i fuqishëm i gjendjes së Hipnozës është se si lidhet mendja jonë e vetëdijshme me mendjen e pavetëdijshme.

Ekspertët e hipnoterapisë dhe themeluesit e Institutit të Wellness në Washington, e krahasojn mendjen pavetëdijshme me sistemin e dosjeve të kompjuterit. Pavetëdija jonë është si harduer yni, ku ruajmë çdo përvojë, emocion dhe mendim që kemi pasur.
Në gjendjen hipnozës të relaksuar dhe hyper-fokusuar – nën drejtimin e një hypnotherapisti – ne mund të drejtojmë një kërkim sikurse në Google, në pavetëdijen tonë, duke tërhequr kujtimet e shtypura dhe emocionet e varrosura, të rrënjosura nga sfidat tona jetësore- mendore. Dhe shkruan:
“Çdo sjellje e pashëndetshme aktuale, si pirja e duhanit, humbja e humorit, konsumimi i tepruar i alkoolit ose ngrënia e mërzitshme etj, -kanë një zinxhir ngjarjesh që kanë hedhur themelet nga zgjedhjet tona jo të shëndetshme. Nëpërmjet ‘chip kujtesës’ që është hedhur poshtë në mendjen e pavetëdijshme, ne mund të gjurmojmë përvojat dhe vendimet që kemi bërë si fëmijë e që mund të na çojnë në sjelljen tone jo të shëndetshme për ne “.
Kjo shkon shumë e përtej sugjerimit të thjeshtë… me shum dashuri per ju: Qendra e Hipnozes Gjilan.
Tel.+38344117497

Leave a Reply