Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si i përcakton stinët Kalendari astronomik ?

Kalendari astronomik përcakton stinët për shkak të pjerrësisë 23.5 gradë të boshtit rrotullues të Tokës në lidhje me orbitën e saj rreth Diellit.

You cannot copy content of this page