© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si injektohet botoksi në lukth?

Nën qetësimin e moderuar, toksina botulinum mund të administrohet pa dhimbje në një njësi endoskopike. Doza e botoksit që u jepet pacientëve mund të sillet nga 500 deri në 1000 njësi ndërkombëtare (IU).

Prof.Ass.Dr. Skender Zatriqi, PhD FACS
Kirurg abdominal
Tel. 044110-925

gastic botox

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.