Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si merren lëndët ushqyese dhe çka përmbajnë ?

Lëndët ushqyese janë lëndë të cilat merren  përmes ushqimit të përditshmëm dhe këto lëndë përmbajnë substanca kimike.