Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Vitamina A, mund t’i ndihmojë diabetikët që të mos humbasin shikimin

Si mund ta dini nëse keni diabet?

-Shumë njerëz as që janë të vetdijshëm që kanë diabet, sidomos në fazat e hershme të sëmundjes kur simptomat mund të mos jenë të pranishme.

-Nuk ekziston ndonjë mënyrë tjetër për ta marrë vesh nëse keni diabet, përveç analizës së gjakut që e tregon nivelin e sheqerit në gjak.

-KONSULTOHUNI ME MJEKUN nëse jeni të shqetësuar se mund të keni diabet ose nëse keni simptoma të sëmundjes (plogështi, urinim të shpeshtë, etje, infeksione të shpeshta, nauze, vjellje, çrregullim të të pamurit, uri, dehidrim, luhatje të peshês trupore, tharje goje, kruarje të lëkurës, nëse plagët ju shërohen me vështirësi).

☎️ 045 725 725
☎️ 049 66 77 22 (ky numër edhe viber)
📍Ulpiana D9, Prishtinë

Leave a Reply

You cannot copy content of this page