Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
A janë infeksionet urinare ngjitëse?

Si mund të parandalohen infeksionet urinare?

– Disa këshilla mbi parandalimin e infeksioneve urinare jane:
– Të pini shumë ujë
– Të urinoni sipas nevojës, pa mbajtur gjatë urinën
– Të urinoni para dhe pas seksit

Lexo më shumë: Infeksionet urinare