© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si mund të ruajmë shëndetin e veshkave?

Disa mënyra për të ruajtur shëndetin e veshkave janë:  duke përdorur më pak kripë dhe ushqime të pasura me proteinë, duke përdorur më pak alkool dhe duke ruajtur nivelet e tensionit arterial nën kontroll.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.