Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ndahen aminoacidet në bazë të strukturës kimike ?

Në bazë të strukturës kimike aminoacidet ndahen në tri grupe:

  • Aminoacide alifatike (aciklike)
  • Aminoacide aromatike
  • Aminoacide heterociklike.