Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Si ndahen organizmat sipas mënyrës të të ushqyerit?

Sipas mënyrës të të ushqyerit organizmat ndahen në:

autotrof – të cilët e krijojnë vetë ushqimin

heterotrof – të cilët e shfrytëzojnë ushqimin e gatshëm.

Leave a Reply