Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ndahet Gjeografia e përgjithshme (natyrore) ?

Gjeografia e përgjithshme (natyrore) ndahet në:
  • Gjeomorfologjia
  • Gjeologjia
  • Klimatologjia
  • Hidrologjia
  • Pedogjeografia
  • Biogjeografia
  • Paleogjeografia
You cannot copy content of this page