Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ndahet Gjeografia shoqërore ?

Gjeografinë shoqërore (Antropogjeografike) ndahet në
  • Demografia
  • Gjeografia e vendbanimeve
  • Gjeografia ekonomike
  • Gjeografia politike
  • Gjeografia sociale
You cannot copy content of this page