Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ndahet Gjeografia ?

Gjeografia si shkencë ndër më vjetrat ndahet në:
  1. Gjeografinë përgjithshme (natyrore) dhe në
  2. Gjeografinë shoqerore.
You cannot copy content of this page