Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
cropped 5077E98C 61D6 468D BD96 78C839E26A9F 1
Si ndikon hipotiroidizmi tek fetusi?
Gjatë muajve të parë të shtatzënisë, fetusi mbështetet tek nëna për hormonet e tiroides.
Hormonet tiroide janë të rëndësishme në zhvillimin normal të trurit dhe rritjen e fetusit.
Hipotiroidizmi tek nëna mund të ketë efekte afatgjata tek fetusi.

You cannot copy content of this page