© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ndikon mikrobioma e zorrëve në shëndetin tuaj?

Kompleksiteti i jashtëzakonshëm i zorrëve dhe rëndësia e tij për shëndetin tonë të përgjithshëm është një temë e rritjes së kërkimeve në komunitetin mjekësor.

Studimet e Besuara gjatë dekadave të fundit kanë gjetur lidhje midis shëndetit të zorrëve dhe:

👉sistemin imunitar
👉Shendeti mendor
👉sëmundjet autoimune
👉çrregullime endokrine
👉çrregullime gastrointestinale
👉sëmundje kardiovaskulare
👉kanceri

Një nivel më i lartë i diversitetit në bakteret e zorrëve mund të shoqërohet me përmirësimin e shëndetit. Ndërsa kërkimi është në vazhdim, duket qartë se shëndeti juaj i zorrëve luan një rol në shumë fusha të shëndetit dhe mirëqenies suaj.

Sjellë tek ju përmes linjës së shëndetit

Për❤️sisht
Dr Vjollca

+38345343477

 

Burimi: Dr. Vjollca Dedushaj Fazliu – Endokrinologe

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.