Wed. Aug 10th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Si quhet ajo etapë kur embrioni e merr formën e kupës?

a) gastrulë
b) morulë
c) blastulë
d) diskoblastulë

You cannot copy content of this page