Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si quhet fyti në gjuhën mjekësore?

 

a)larynx

b)pharynx

c)cavum nasi

d)cavum thoraxis

You cannot copy content of this page