© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Si realizohet rritja dytësore tek bimët?

Rritja dytësore (zmadhimi i diametrit të kërcellit, rrënjëve tek bimët drunore) shkaktohet nga ndarja e qelizave të meristemave anësore.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.