© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ta hidratojmë me kujdes lëkurën ?

Pirja e mjaftueshme e ujit është padyshim e nevojshme për një shëndet të mirë, por nëse keni lëkurë të thatë, kjo nuk do të jetë kura.

Uji është shumë i rëndësishëm, por nëse nuk bëni kujdesin e duhur të lëkurës, nuk ka rëndësi se sa ujë pini, lëkura juaj mund të dehidratohet dhe të thahet”, tha Liu.

“Hidratuesit fillimisht parandalojnë humbjen e ujit përmes lëkurës dhe kanë përbërës që ndihmojnë në tërheqjen e ujit nga nivelet më të thella në epidermë”, vuri në dukje Liu.

“Mbani mend se edhe lëkura e yndyrshme ose e kombinuar mund të jetë e dehidratuar. “Hidratimi i referohet përmbajtjes së ujit në shtresën e sipërme të lëkurës dhe nuk lidhet drejtpërdrejt me sasinë e sebumit ose produktit të vajit,” shpjegoi ajo.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.