Tue. May 17th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Bëni pjesë në kategorinë e atyre që s’ e vizitojnë çdo ditë furrën e bukës?

Në rast se po, më poshtë do të gjeni mënyrën se si të ruani bukën që do të blini për disa ditë. Bukën që s’ do ta konsumoni priteni në feta dhe vendoseni në ngrirje.

Pas rreth dy orësh, ndajini fetat dy nga dy ose tre nga tre dhe vendosini në qese të vogla. Më pas, sërish në ngrirje.

Nxirrni nga ngrirja disa orë më parë vetëm aq sa do të konsumoni. Buka, para se të konsumohet, nevojitet të marrë sërish temperaturën e dhomës.

[ad_2]

Leave a Reply