Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ta trajtoni një absces të mëlçisë?

Kur zbulohet në kohë, abscesi i mëlçisë zakonisht është i trajtueshëm dhe shpesh mund të kurohet me një kurs antibiotikësh ose një kombinim të antibiotikëve dhe një procedurë kirurgjikale për të drenuar abscesin.