Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Lythat janë diçka e padëshirueshme në trupin tonë. Dalja e tyre nëpër zona të ndryshme të trupit është tejet e bezdisshme, andaj jemi të prirur të tentojmë t’i largojmë në mënyra të ndryshme.

Jo gjithmonë format që kemi zgjedhur t’i evitojmë ato kanë qenë efektive. Këputja e majës së tyre me ndonjë gjësend prerës është vetëm masë e përkohshme, pasi s’ i largon plotësisht. Një metodë ideale dhe e suksesshme është ajo me uthull molle organike. Ky proces ndahet në dy etapa. Së pari e lyejmë dorën me pambuk prej lëngut me uthull molle dhe e lëmë të presë duke e mbuluar me një fashë. Me kusht që kjo s’ ka sukses për herë të parë, procedura përseritet disa ditë me radhë derisa efekti i dëshiruar të arrihet.

[ad_2]

You cannot copy content of this page