Notice: Undefined index: id in /var/www/wptbox/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/opengraph/class-image.php on line 130
Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Kopshtaria është një hobi i mrekullueshëm për tu marrë në pranverë dhe verë!

Jo vetëm që mund të mbillni gjithçka, nga lule të mrekullueshme deri te prodhimet e freskëta, por është provuar shkencërisht se është e dobishme edhe për shëndetin tuaj fizik dhe mendor.

Sigurisht, kjo gjithashtu do të thotë se vjen me disa obligime të tjera, si të sigurohuni që të pastroni rregullisht mjetet tuaja të kopshtarisë në mënyrë që ato të jenë në formën më të mirë.

Screenshot 1 48

Pavarësisht Po qe se jeni një kopshtar me përvojë ose thjesht po provoni për herë të parë, ka disa gjëra që duhet të dini.

Cila është mënyra më e mirë për të pastruar mjetet e kopshtarisë?

Mund të ketë disa ndryshime në mënyrën e pastrimit të mjeteve të caktuara, por ekziston një rutinë themelore që mund ta përdorni çdo herë.

Së pari, jepini mjeteve tuaja një shpëlarje të shpejtë duke përdorur ujë me fuqi të lartë për të larë tokën dhe mbetjet e tjera me presion. Më pas mund të pastroni lopatat dhe mjetet tjera me një furçë me qime ose me tela për të hequr ndonjë njollë shtesë, veçanërisht Po qe se po punonit rreth argjilës, lëngut ose substancave të tjera të ndërlikuara.

Screenshot 2 33

Ky është një proces i shpejtë për mirëmbajtje të thjeshtë, por në varësi të sa kohë keni pasur mjetet tuaja ose mbi atë që po punonit, mund t’ju duhet të bëni një pastrim më të thellë.

Një hap tjetër i rëndësishëm është dezinfektimi që duhet ta ndërmerrni rregullisht për t’u siguruar që mjetet tuaja s’kanë baktere dhe përbërës të tjerë të dëmshëm.

 

Leave a Reply