Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Nëse dëshironi të shkruani një falenderim ndaj mjekut tuaj, këtu janë disa hapa që mund të ndiqni për ta bërë atë një mesazh të mirëfilltë dhe të kuptueshëm:

  1. Filloni me një paraqitje të lehtë. Përshëndetni mjekun me emrin e tij ose titullin e tij dhe shprehni falenderimin tuaj për kohën dhe energjinë që ka shpenzuar për t’ju ndihmuar.
  2. Shpjegoni situatën për të cilën dëshironi të falenderoni mjekun. Përshkruani sëmundjen ose problemet shëndetësore që keni pasur dhe si mjeku ju ndihmoi për t’i trajtuar ato. Nëse keni ndonjë eksperiencë të veçantë me mjekun, përshkruajeni atë.
  3. Shprehni falenderimin tuaj për kujdesin dhe përkushtimin që mjeku ju tregoi. Mund të përmendni një ose dy momente konkrete ku mjeku ju ndihmoi në mënyrë të veçantë ose bëri diçka shtesë për t’ju ndihmuar.
  4. Nëse dëshironi, mund të përmendni edhe ndonjë aspekt të veçantë të mjekut, siç janë njohuria e tij e shkëlqyer në fushën e tij ose aftësia e tij për të bërë pacientët të ndjehen të rehatshëm.
  5. Përfundoni me një përsëritje e falenderimit tuaj dhe dëshironi të gjithë të mirat për mjekun në punën e tij të vazhdueshme.

Këtu është një shembull i mundshëm i një letre falenderimi ndaj mjekut:

I nderuari Dr. (Emri i mjekut),

Në cilësinë time si pacient, dëshiroj të shpreh falenderimet e mia të thella për kujdesin dhe trajtimin tuaj të shkëlqyer. Në kohën që unë kisha nevojë për ndihmën tuaj, ju ishit aty me dijeninë dhe aftësinë tuaj, për të më ndihmuar në shërimin tim.

Unë dëshiroj t’ju falenderoj për kohën dhe energjinë tuaj të shpenzuar në mua. Unë e vlerësoj shumë përkushtimin tuaj dhe aftësinë tuaj për të ndjekur hap pas hapi sëmundjen time dhe për të më ndihmuar në procesin e shërimit tim.

Në veçanti, dua të përmend se aftësia juaj për të bërë pacientët të ndjehen mirë dhe të rehatshëm është jashtëzakonisht e vlefshme dhe më ka ndihmuar shumë në procesin e shërimit tim.

You cannot copy content of this page