Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
6A84F6C7 2D93 47BC 812F 80211731334C scaled

I nderuar Dr. (Emri i kirurgut),

Në cilësinë time si pacient, dua të shpreh falenderimet e mia të thella për shërbimin tuaj të shkëlqyer si kirurg. Ndihma dhe kujdesi që më ofruat ishin të jashtëzakonshëm dhe nuk mund të jem më mirë se çfarë jam sot pa ndihmën dhe ekspertizën tuaj.

Unë e di që kirurgjia është një fushë e ndjeshme dhe e vështirë dhe ju keni treguar aftësi dhe guxim të madh në trajtimin tim. Me vëmendje dhe sinqeritet, ju keni gjithmonë qenë të gatshëm të më këshilloni dhe më ndihmoni në çdo kohë gjatë procesit të shërimit tim.

Nuk do ta harroj kurrë mbështetjen dhe kujdesin tuaj për mua. Dua të theksoj se jeni një kirurg i vërtetë dhe i ndjeshëm, që keni shfaqur një angazhim të vërtetë dhe një kujdes të jashtëzakonshëm ndaj pacientëve tuaj.

Për të gjitha këto arsye, dëshiroj të shpreh falenderimet e mia më të thella. Unë dëshiroj që të gjitha sukseset në karrierën tuaj të vazhdojnë dhe të bëheni një kirurg edhe më i suksesshëm në të ardhmen.

Ju faleminderit shumë,

(Emri juaj)

You cannot copy content of this page