Si të shpëtoni nga hundët e bllokuara në vetëm pak minuta


24CC6D7E 2190 48B7 A6BA 0CB9B6072AD0
24CC6D7E 2190 48B7 A6BA 0CB9B6072AD0
Një nga simptomat më të bezdisshme të gripit është padyshim hunda e bllokuar.
. Sipas “Prevention” ka disa mënyra që mund t’ju ndihmojnë të zhbllokoni hundët pa përdorur mjekime specifike.
Truku i parë: Trokitja e gjuhës.
Vendosni majën e gjuhës afër dhëmbëve dhe më pas shtypni fortë pjesën mes vetullave. Përsëriteni atë përreth 20 sekonda.
Truku i dytë: Mbajtja e frymës
Përkulni kokën mbrapa dhe mbani frymën sa më shumë të mundeni. Kur të nisni të merrni frymë lirisht, sinuset do të jenë pastruar.
Urojmë që këto metoda të funksionojnë dhe ta bëni gjumin rehat në mbrëmje.
66 / 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!