Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kryeni shërbimet endokrinologjike në Laboratorin Olive
Si testohet funksioni i tiroides?
Ju do të bëni një test gjaku që mat nivelet e hormonit tiroide (tiroksinë, ose T4) dhe TSH (hormoni stimulues i tiroides) në serum për të kontrolluar për hipotiroidizëm. Shpesh dyshohet për hipotiroidizëm kur nivelet e TSH janë mbi normale dhe nivelet e T4 janë nën normale.

You cannot copy content of this page