© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kryeni shërbimet endokrinologjike në Laboratorin Olive
Si trajtohet hipotiroidizmi gjatë shtatzënisë?
Zëvendësimi i hormoneve tiroide përdoret për të trajtuar nënën. Dozimi i terapisë për zëvendësimin e hormoneve tiroide bazohet në nivelet individuale të hormoneve tiroide. Nivelet e hormoneve tiroide mund të ndryshojnë gjatë shtatzënisë. Dhe, dozimi i zëvendësimit të tiroides gjithashtu mund të ndryshojë. Nivelet e hormoneve tiroide duhet të kontrollohen çdo 4 javë gjatë gjysmës së parë të shtatzënisë. Trajtimi është i sigurt dhe thelbësor si për nënën ashtu edhe për fetusin. Ekzaminimi rutinë për të gjithë të porsalindurit përfshin një test të niveleve të hormoneve tiroide.
Dr Enver Ismaili
Endokrinolog

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.