© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Simptomë e kujt është kruarja e duarve?

Alergjitë. Shpesh, kruajtja e pëllëmbëve dhe duarve tregojnë një reaksion alergjik ndaj diçkaje që keni prekur.

Simptomat mund të shfaqen menjëherë ose edhe disa orë më vonë dhe mund të përfshijnë një skuqje, lëkurë jashtëzakonisht të thatë, urtikarie, fshikëza ose një ndjesi djegieje ose pickimi.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.