© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Helicobacter pylori

Simptomet e infektimit me Helicobacter pylori:

1. Nause (mundim për vjellje)
2. Gromësira
3. Dhimbje barku (në regjionin epigastrik – të lukthit)
4. Shije e keqe në gojë
5. Ulje e apetitit
6. Ndjenjë e të qenurit ngopur (shpesh edhe pa ngrënë fare)
7. Djegje prapa dërrasës së gjoksit – Heartburn

 

Burimi: Dr. Mead Ramadani – Gastroenterolog

Nëse keni ndonjërën nga simptomet e lartëcekura na kontaktoni:
☎️+38349145135

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.