Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Sinteza e acidi α amino levulinik te biosinteza e hemoglobinës kryhet në:

a.mitokondrije

b.Citosol

c.Mikrosome

d.Aparatin e Golqit

Leave a Reply

You cannot copy content of this page