SITUATA EPIDEMIOLOGJIKE ME COVID-19 NË KOSOVË Më datë 31 dhjetor 2019, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) u njof…

SITUATA EPIDEMIOLOGJIKE ME COVID-19 NË KOSOVË Më datë 31 dhjetor 2019, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) u njoftua për disa raste të pneumonisë në qytetin Wuhan, Provinca Hubei të Kinës. Kjo situatë ngriti shqetësimin e Ministrisë së Shëndetësisë e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) duke u mobilizuar menjëherë. Bazuar në rekomandimet e OBSH dhe Qendrës Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) u aktivizuan të gjithë in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Belated Happy Easter From Annika Faroe Islands

Mon Apr 13 , 2020
Belated Happy Easter From Annika Faroe Islands Related posts:GJASHTË TË SHËRUAR DHE NËNTËMBËDHJETË RASTE POZITIVE ME COVID-19! (NË TRE TURNE TESTIMI) Sot, më 07 ...PRINDËSIA GJATË COVID-19 Koha me njëri-tjetrin!SHTATËDHJETË E NËNTË RASTE ME COVID-19! Sot më 12 prill 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molek...SHTATË TË SHËRUAR DHE KATËRMBËDHJETË RASTE […]