Skandaloze: Express dhe Monitor.al plasojnë lajm të rremë rreth pagave të mjekëveSkandaloze: Express dhe Monitor.al plasojnë lajm të rremë rreth pagave të mjekëve


Gazeta Shëndeti posedon dëshmi nga Ministria e financave se sa merr akutalisht pagë një mjek specialist në Kosovë.
Gazeta Express dhe Monitor.al pa i analizuar deklaratat dhe faktet fare marrin guximin e shthurur mediatik të plasojnë lajm të rremë rreth pagave të mjekëve.
Nuk është aspak e vërtetë që mjekët siç thuhet në shkrimet e tyre se po i marrin tashmë ose tani pagat me rritje. 

Kjo është dezinformatë tipike klasike me qëllimin e vet dezinformimin e popullatës rreth pagës së mjekëve. 

Mjekët i marrin akoma pagat e njejta pa asnjë rritje.

As mjekët e Kosovës dhe as Mjekët e Shqipërisë nuk po e ndalin ritmin e ikjes së tyre përkundrazi ikja e tyre veç po rritet çdo ditë e më shumë sepse e kanë kuptuar realitetin e tyre ku në vendet e tyre as nuk ke dinjitet moral dhe as material.

Vetëm 3 mujorin e fundit nga Kosova ikën edhe 37 mjekë dhe do të ikin akoma në muajt që do të vinë./Gazeta Shëndeti
Shih edhe:  White House adviser says any American undecided about getting vaccinated should 'look at India' 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *