Skandaloze: Në Klinikën Emergjente po paraqiten pacientë pa udhëzim dhe atë kohë pa kohë

33CB7525 D2A6 4D62 A142 BACFE500DB53

Burimi: Gazeta Skandal

Klinika Emergjente po mbingarkohen çdo ditë nga pacientë të cilët nuk kanë udhëzim për Emergjencë.

Këta pacientë madje kërcënojnë infermierët dhe mjekët dhe sillen në mënyrë tepër të keqe.

Shumë ankesa kanë arritur në inboxin tonë për këto raste dhe këto janë mjaftë shqetësuese sepse mjekët dhe infermierët po keqtrajtohen nga pacientët thanë disa nga burimet e Gazetës Skandal./Gazeta Skandal

error: Content is protected !!