Sot bëhën 21 vite nga masakra e Izbicës, ku forcat ushtarake, policore serbe vranë mizorisht 147 shqiptarë të Kosovës në…


90926838 1459746524214000 8420931623221985280 n
90926838 1459746524214000 8420931623221985280 n.jpg? nc cat=106& nc sid=110474& nc ohc= 9b6bKPGuyYAX9xId7j& nc ht=scontent sjc3 1

Sot bëhën 21 vite nga masakra e Izbicës, ku forcat ushtarake, policore serbe vranë mizorisht 147 shqiptarë të Kosovës në mesin e tyre, fëmije dhe pleq. Masakra e Izbicës zuri vend edhe në raportin e Departamentit amerikan të shtetit ku u publikuan edhe fotografitë e bëra nga sateliti, në të cilat qartë shihen 147 varrezat e reja në Izbicë. 21 vjet pas kësaj masakre, kryerësit e këtyre ende nuk kanë dalë para drejtësisë. Lavdi e përjetshme martirëve, i përjetshëm kujtimi për ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!