Sot kisha një shkëmbim të hapur pikëpamjesh me Ambasadorin e SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett. Ne u pajtuam që seanca e…

Sot kisha një shkëmbim të hapur pikëpamjesh me Ambasadorin e SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett. Ne u pajtuam që seanca e fundit e Kuvendit të Kosovës ka konfirmuar edhe një herë standardin e lartë të demokracisë në shtetin tonë, si dhe respektin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës ndaj Kushtetutës dhe ligjeve të vendit. Po ashtu, ne diskutuam edhe për procedurat e mëtejme për formimin e një qeverie të re, të cilat do të bazohen plotësisht në Kushtetutën e Kosovës, duke njohur në këtë proces edhe rolin vital të Gjykatës Kushtetuese. Kosova është e bekuar me miqësinë e SHBA-së, e cila vetëm po forcohet në këto kohë të vështira për të dyja vendet. HTH
loading...