Sot kujtojmë me pietet dëshmorët e Brigadës 138 “Agim Ramadani”, të rënë në një nga betejat më të lavdishme të Ushtrisë…

Sot kujtojmë me pietet dëshmorët e Brigadës 138 “Agim Ramadani”, të rënë në një nga betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Betejën e Koshares. Beteja e Koshares kulmoi me thyerjen e kufirit i cili dhunshëm ishte vendosur mes shqiptarëve. Kjo betejë i hapi rrugë furnizimit më të lehtë me armatim UÇK-së. Lavdi e përjetshme dëshmorëve të Koshares dhe gjithë dëshmorëve të Kombit.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *