Sot më pak raste të reja me koronavirus në Kosovë, por numri i atyre aktive mbetet i lartë

loading...


Sot në janë regjistruar 478 raste të reja me koronavirus, derisa numri i të shëruarve ka qenë më i lartë, gjithsej 690 pacientë.

Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 1530 persona të dyshuar për virusin derisa prej tyre 478 kanë rezultuar pozitivë, shkruan lajmi.net.

Në këtë periudhë janë raportuar 11 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. janë nga komunat: 2 raste (77, 65 vjeç), Prizren 2 raste (82,72 vjeç), Ferizaj 1 rast (60 vjeç), 1 rast (70 vjeç), Gjakovë 1 rase (80 vjeç), Gjilan 1 rast (72 vjeç), Hani i Elezit 1 rast (76 vjeç), 1 rast (62 vjeç), 1 rast (77 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 41,777 raste, prej tyre 1073 raste të vdekjes.

Me 690 pacientët e shëruar sot numri i të shëruarve 27,143 raste, ndërsa i atyre aktive është 13,561.

të ditës së sotme janë nga komuna 205 raste, 34 raste, Gjilan 29 raste, 28 raste, Gjakovë 25 raste, Fushë- 23 raste, 15 raste, 12 raste, 12 raste, Ferizaj 11 raste, Lipjan 11 raste, 11 raste, Prizren 11 raste, 9 raste, Drenas 7 raste, 7 raste, 6 raste, 5 raste, 5 raste, 3 raste, Kllokot 2 raste, 2 raste dhe me nga 1 rast Dragash, Hani i Elezit, , Ranillug, Shtime.Postime të ngjashme