Specializantët bëjnë thirrje për mjekët e rinjë që të ikin drejt GjermanisëSpecializantët përmes faqes së tyre në Facebook po bëjnë thirrje për mjekët e rinjë që të ikin drejt Gjermanisë.

Ata poshtu kanë shkruar edhe që të mos specializoni në QKUK sepse do t’a shkatrroni të ardhmen tuaj. Sipas tyre nëse specializoni në QKUK nuk do të mësoni asgjë, thjesht do të jeni robër të fletëlëshimeve dhe anamnezave. Në fund ata këshillojnë që të mësoni gjuhën gjermane dhe të ikni në Gjermani sepse atje do të gjeni dinjitetin e të qenurit mjek specializant.

Shih edhe: Të vërtetat e tmerrshme të specializimit në QKUK-Prishtinë

Lexo postimin e plotë të tyre

Mesazh për mjekët e rinjë: Mos specializoni në QKUK sepse do t’a shkatrroni të ardhmen tuaj

Shih edhe:  Errors at the start of life -- ScienceDaily

Të specializoni në QKUK nuk do të mësoni asgjë, thjesht do të jeni robër të fletëlëshimeve dhe anamnezave!!!!

Mësoni gjuhën gjermane dhe ikni në Gjermani sepse atje do të gjeni dinjitetin e të qenurit mjek specializant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *