Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Steril

Çka është Steril ?

STERIL mb.

  • 1. mjek. Që është i pastër e pa asnjë mikrob, pasi është zier në temperaturë të lartë ose është përpunuar me mënyra të veçanta. Shishe (tenxhere, shiringë) sterile. Pambuk steril.
  • 2. biol., gjeol. Shterpë.

You cannot copy content of this page