Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Puna stresuese mund të jetë e pashëndetshme njësoj sikurse të jeni duke konsumuar ushqime të pashëndetshme, tregon një studim.

Stresi mund të jetë i pashëndetshëm njësoj sikur të jeni duke bërë një dietë të keqe, tregojnë studiuesit nga Universiteti Brigham Young në Juta të SHBA-së.

Testimet në minjtë femra ka zbuluar se mikroorganizmat në zorrë mund të ndryshojnë Me kusht që jeni të stresuar dhe kjo dukej sikur miu të kishte pasur një dietë me yndyra të larta.

Gjetjet sugjerojnë se stresi mund të ketë fizike tek individët. Kjo mund të shpjegojë faktin pse femrat kanë shkallë më të lartë të depresionit dhe ankthit.

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page