Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Struktura e boshtit të ndarjes së qelizës është e ndërtuar nga:
A. Proteinat
B. Fosfolipidet
C. Hemiceluloza
D. Kondroitin sulfati

You cannot copy content of this page