Sukseset s’ndalen: kthehen në funksion të plotë sallat e Ortopedisë

Sukseset s'ndalen: kthehen në funksion të plotë sallat e Ortopedisë

Klinika e Ortopedisë ka kthyer në funksion të plotë sallat operative, pas renovimit të hapësirave të tyre, me kërkesë të inspektoratit shëndetësor.

loading...

Në përputhje me rekomandimet, menaxhmenti i SHSKUK-së ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme, për të mundësuar rrjedhën normale të punës.

Nga sot, në këtë klinikë, kanë nisur punën të gjitha sallat për operime dhe mjekët po kryejnë intervenime, sipas planit të rregullt operativ.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *