Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Filma

Të detyruara së bashku nga fati dhe një grabitje diamantesh e ekzekutuar keq, kriminelja profesioniste Mel dhe pengu i saj Franziska, janë në një garë me kohën. Shpejt, të ndjekura nga një detektive e pamëshirshëme dhe bota e pangopur e Berlinit, çiftit të mospërputhur nuk u mbetet gjë tjetër veçse të punojnë së bashku.

Filma

You cannot copy content of this page