Tag: Aborti

Aborti – lajm i hidhur!

Aborti – lajm i hidhur! Sapo ta merrni lajmin e mrekullueshëm se jeni shtatzënë ju do të filloni të bëni plane dhe të krijoni ëndërra pa fund. Por, për fat…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.