Çka është qeliza yndyrore?

  Qeliza yndyrore adipociti është qeliza që përbën komponentin kryesor të indit adipozë dhe që bën të mundur sintezën, depozitimin dhe çlirimin e lipideve./Gazeta Shëndeti