Afrim Blyta: Gabimet katastrofale të mjekëve në privat, i mbulon QKUK-ja


Neuropsikiatri Afrim Blyta ka folur për raportin e mjekëve në mes të sistemit publik dhe privat në Kosovë. Blyta ka deklaruar se kur mjekët i referojnë pacientët nga publiku në privat për të përfituar nga ta, ndërsa kur bëjnë ndonjë gabim i kthejnë pacientët në QKUK për të mbuluar gabimin. “Fatkeqësisht mjeku punon edhe në […]

Neuropsikiatri Afrim Blyta letër liderëve: A keni fytyrë, ndërgjegje, njerëzi


Doktori, Afrim Blyta, ua ka shkruar një letër politikanëve të Kosovës, ku ka shprehur mllefin e tij për situatën në të cilën gjendet Kosova. Blyta thotë se situata në Kosovë s’është përgjegjësi e qytetarëve pasi ata mund të jenë të papërgjegjshëm. Sipas tij, barrën e përgjegjësisë për situatën ku gjendet sot Kosova nevojitet ta mbajnë […]

Klinika e Neurologjisë bëhet me dhomë për pacientë me Sklerozë Multiple


Në Klinikën e Neurologjisë është përuruar dhoma për tretmanin e pacientëve me Sklerozë Multiple, investim nga Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës dhe kompania Roche, e cila ka dhënë donacion për këtë qëllim. Kryetari i Shoqatës së Neurologëve të Kosovës, Afrim Blyta, tha se aktivizimi i këtij shërbimi është rezultat i punës 10 vjeçare të një​ ekipi të […]

Ja deklarata bombastike e Profesorit Afrim Blyta


Prof. ASC. Dr. Afrim Blyta   Këtë javë në emisionin “Talk” i ftuar ishte Prof. ASC. Dr. Afrim Blyta, Specialist i Neuropsikitrisë, dhe tema që u diskutua ishte “Prindërimi, të udhëzosh gjeneratën e ardhshme dhe të falësh gjeneratën e kaluar”. Një temë interesante ku u diskutuan problemet e sotme. Marrëdhëniet prindërore, roli prind-fëmijë, qëllimi, objektivat […]