5 vende evropiane i dërgojnë letër OKB-së për helmimin e Navalnit

Helmimi i kritikut të Kremlinit Alexei Navalny “përbën një kërcënim për paqen dhe sigurinë ndërkombëtare”, thuhet në një letër dërguar Këshillit të

Read more